Oplossingen

Ziekenhuis Informatie Systemen

Dagelijks worden er duizenden berichten verzonden en ontvangen in een ziekenhuis instelling en het is daarbij het van levensbelang is dat deze berichten goed aankomen bij de ontvanger. Binnen een ziekenhuis zijn er vele uitdagingen te vinden op het gebied van van Ziekenhuis Informatie Systemen en Elektronische Patienten Dossiers. Dit zijn hordes die we graag met je nemen om tot een zo goed mogelijke oplossing te kunnen komen.

Het veilig delen van beelden en andere medische gegevens is hierin één van de belangrijkste aspecten.

 

“Ik wil graag beelden uitwisselen met een ander ziekenhuis”

Ziekenhuizen hebben steeds vaker de behoefte om beelden uit te wisselen met andere ziekenhuizen of instellingen. Dat kan, maar dit moet wel over een beveiligd netwerk dat voldoet aan de internationale normen. Onze abonnements oplossingen voor het uitwisselen van beelden lossen dit problem op een heel efficiente manier voor u op.

“Het patiëntendossier moet worden overgedragen aan de thuiszorg”

Een patient verlaat het ziekenhuis en wordt overgedragen aan de thuiszorg. Voor de snelheid van de afhandeling en de beperking van het aantal handelingen, is het zaak dat een patienten dossier gemakkelijk en veilig overgedragen kan worden aan een andere instelling.

“Het medicatie recept moet naar de apotheek van de patient worden gestuurd”

Een patient krijgt een recept mee en wil dat graag naar zijn/haar eigen apotheek gestuurd hebben. Dat gaat niet zomaar, daarvoor is een beveiligd netwerk nodig en daarvoor moet het actuele recepten overzicht van de patient on-demand bereikbaar zijn

“Er moet veilig ge-emailed kunnen worden tussen het ziekenhuis en andere instellingen”

Dagelijks komt het voor dat ziekenhuizen en andere zorg instellingen met elkaar moeten mailen over patient gegevens en zorgprocessen. Het is van groot belang dat dat veilig gebeurt, zonder dat berichten verloren gaan.

“Alle systemen binnen het ziekenhuis moeten met elkaar kunnen communiceren”

Het ziekenhuis bestaat uit honderden verschillende systemen en apparaten die ten allen tijd met elkaar moet kunnen communiceren. Door een slimme communicatieserver te gebruiken wordt interne communciatie een garantie.

Copyright VANAD Enovation 2005 - 2017