Hoe het begon

Hoe het begon

VANAD Enovation is inmiddels al zo’n 30 jaar oud en marktleider op het gebied van zorgcommunicatie. Maar dat is ooit ergens begonnen. En dat begon bij een huisarts en een IT’er.
Als huisarts zag hij een behoefte aan veilige zorgcommunicatie en het zenden van gestructureerde berichten. Hij besprak dit met zijn broer en die besloot om het te gaan bouwen. En kort daarna was ZorgMail geboren (toenmalig Lifeline). Een elektronische berichtendienst dat het communiceren tussen zorgverleners onderling veilig en gemakkelijk maakt.

“Van berichtendienst naar marktleider in zorgcommunciatie”

Vele jaren verder is ZorgMail met ruim 90% marktleider in Nederland op het gebied van elektronisch berichtverkeer en is VANAD Enovation, inmiddels overgenomen door de VANAD Group, dé partij die mensen, systemen en organisaties in de zorg verbindt.

illu1

“De waarden van toen, zijn nog steeds hetzelfde als nu”

Hoewel er in 30 jaar veel is gebeurd en VANAD Enovation inmiddels een productportfolio heeft van meer dan 15 innovatieve IT producten, staat VANAD Enovation nog voor dezelfde waarden als toen. Communicatie moet veilig, simpel en intuïtief zijn en het mag niet ten koste gaan van de arbeidsefficiëntie in het zorgproces. Het moet altijd zorgverleners in staat stellen om nog beter en efficiënt zorg te verlenen, uiteraard tegen acceptabele kosten.
Inmiddels 30 jaar, doen we dat aardig goed.

Want to connect?

Copyright VANAD Enovation 2005 - 2017